Wie zijn wij?

Koos en Marleen Hermans

Koos en Marleen Hermans in Cafetaria Wienandsroa

Wij zijn Koos en Marleen Hermans.

In 1989 na dat onze zoon geboren is gaat Marleen in de horeca werken en Koos is werkzaam bij een gemeente.
Na 14 jaar werken, medio 2008, stapt Marleen in 2003 in een horeca-VOF.

Onze wens was echter om zelf een zaak te hebben. Omdat in Roermond, onze woonplaats, zeer veel horecagelegenheden in opkomst waren wilden we het liefst naar Zuid-Limburg. We hebben toen diverse zaken in Zuid-Limburg bezocht die te koop of te huur waren in Geleen, Vaesrade en Vijlen. Daar zat helaas geen zaak tussen die ons beviel.

Op een horecabeurs kwamen we in contact met een horecamakelaar. Hij wees ons op een cafetaria in Wijnandsrade dat te koop stond. Op een maandagavond zijn wij naar Wijnandsrade gereden en hebben de cafetaria bekeken. Dat was een schot in de roos. We wilden deze zaak overnemen. De ligging en het uiterlijk van de cafetaria waren in onze ogen uniek.

We hebben toen contact opgenomen met de toenmalige eigenaar van de cafetaria ‘Tuudje van Ruudje’. Nadat Marleen een dag had meegelopen in de cafetaria hebben we besloten de cafetaria te kopen. In 2009 was onze droom werkelijkheid een eigen cafetaria.

Na een tijdje zoeken naar een geschikte naam hebben we gekozen voor ‘Cafetaria Wienandsroa’. Het bevalt ons zo goed in Wijnandsrade dat we in de toekomst hier zeker willen gaan wonen.

Wat betreft onze producten zijn wij zeer uitgebreid. Wij streven erna om een kwalitatief goed product te serveren. We maken ook diverse producten in eigen keuken.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ‘Cafetaria Wienandsroa’.

Marleen & Koos Hermans